Що таке штучний інтелект? Якщо ви хочете використовувати зображення, що містяться у файлах PDF В іншому місці ви можете витягти зображення та зберегти їх у папці. Ось як це зробити за допомогою двох різних методів в обох операційних системах Windows 10 و Mac. Ось простий і безкоштовний спосіб вилучення зображень з PDF -файлу, який полягає у використанні програми та програми Adobe Acrobat Reader DC. За допомогою цієї програми ви можете відкривати лише файли PDF, а також витягувати їх мультимедійний вміст. Таким чином, ви можете зберегти вибрані зображення PDF у папці на вашому комп’ютері. Завантажте та встановіть додаток та програмне забезпечення Acrobat Reader DC Безкоштовно для Windows 10 або Mac, якщо ви ще не завантажили його. Далі відкрийте свій PDF -файл за допомогою цієї програми. Коли відкриється програма Acrobat Reader, клацніть інструмент виділення (значок стрілки) на панелі інструментів у верхній частині вікна. Ви будете використовувати цей інструмент для вибору зображень у вашому PDF -файлі.

Далі прокрутіть сторінку у вашому PDF -файлі, де знаходиться зображення, яке потрібно вилучити. Натисніть на зображення, щоб вибрати його. Зображення у верхній частині відображають усі ваші зображення у форматі PDF. Photoshop відображатиме всі зображення у файлах PDF. Натисніть на зображення, яке потрібно витягти. Щоб вибрати кілька фотографій, утримуйте клавішу Shift, а потім клацніть фотографії. Вибираючи фотографії, торкнітьсяOKВнизу вікна. Photoshop відкриє кожне зображення на новій вкладці. А щоб зберегти всі ці фотографії до папки на комп’ютері, виберіть філе Тоді Закрити всі Щоб закрити все в рядку меню Photoshop. Photoshop запитає, чи хочете ви зберегти зміни у своїх фотографіях. PNG’, Тому що це працює в більшості випадків. Тепер обрані вами зображення вільні від їх PDF -файлу, і ви можете ними користуватися! Сподіваємося, що ця стаття стане вам у пригоді, коли ви знатимете, як витягти зображення з PDF -файлів. Поділіться з нами своєю думкою в коментарях. Я Ахмед Салама, 31 рік, громадянин Єгипту, закінчив факультет арабської мови університету Аль-Азхар.Мої хобі читання інформатики та все, що пов’язано з технологіями. Загалом я люблю мистецтво, музику, літературу та ведення блогів, і я прагну піднятися на вищий професійний та академічний рівень.Я також сподіваюся мати спокійне професійне та емоційне життя.

Зараз наявність програми для перегляду і редагування PDF-файлів є необхідністю. Але вам не потрібно підписувати довгостроковий контракт або оплачувати підписку, щоб мати змогу відкрити PDF-файл. Протестувавши десятки безкоштовних програм для перегляду PDF-файлів, я дійшов висновку, що використання безкоштовних додатків виходить дорожчим, адже мій комп’ютер постраждав через зараження вірусами. Інші безкоштовні інструменти для роботи з PDF-файлами мали тільки базові функції. Тому я зосередився на програмах, які мають безкоштовні пробні версії та перевірені гарантії повернення грошей. Soda PDF стала найкращою безкоштовною програмою для перегляду та редагування PDF-файлів серед випробуваних мною додатків. Ця програма дозволяє переглядати, редагувати, коментувати, об’єднувати, стискати та підписувати PDF-файли. Ви можете створити обліковий запис і безкоштовно випробувати всі преміальні інструменти протягом 7 днів. Цього періоду має вистачити для виконання швидких або термінових завдань із PDF-файлами. Завантажити Soda PDF безкоштовно! Для першого завантаження програми я створив безкоштовний обліковий запис, який надав мені необмежений доступ до всіх преміальних функцій. Після декількох хвилин використання стало зрозуміло, що Soda PDF – найкраща програма для перегляду і редагування файлів у форматі PDF, яку я використовував.

Я відразу помітив, що редагувати текст і зображення у PDF-файлі було дуже легко. Я просто натиснув кнопку Edit (“Редагувати”), і програма дала мені такий самий рівень контролю, ніби я редагував документ у програмі обробки текстів, такій як Word. Я змінив стиль та розмір шрифту, видалив текст, додав зображення та змінив розмір полів. Програма також має інструмент OCR, який може автоматично вилучати текст із зображення. Ця функція виявилася корисною, коли я відсканував документи та квитанції на телефон, завантажив їх у свій обліковий запис Soda PDF, завдяки чому я зміг не захаращувати свій офіс. На додаток до інструментів редагування, Soda PDF також має потужні функції конвертації файлів. Ви також можете піти іншим шляхом і конвертувати PDF-файл у будь-який з цих форматів. Мене дуже вразив інтерфейс користувача і легкість, з якою я отримав доступ до всіх інструментів: від інструменту захисту паролем і шифрування моїх документів до інструменту додавання нотаток і надати клієнтам спільного доступу до файлів, щоб полегшити процес створення документа і зменшити кількість пересланих електронних листів.

For those who have just about any inquiries relating to wherever and also how to employ pdf help, you’ll be able to e mail us on our own website.